Navigation
    Alle prijzen inclusief BTW
* * * * *

Advies en ontwerp

Econo help u ook met advies en ontwerp voor uw project.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, overal prachtige brochures met geweldige vermeende rendementen, dan is er goed nieuws voor u. Wij kunnen perfect berekenen of deze vaak in ideale laboratorium stuaties geldende opbrengsten ook voor uw situatie geldig zijn.

Met onze advies en ontwerp dienst zijn wij in staat om de energie huishouding voor woonhuizen en bedrijfspanden in kaart te brengen en onderbouwd met gedegen berekeningen.

Ons succes komt voort uit vele jaren  leveren en ontwerpen van groene energieoplossingen.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op  uitgebreide theoretische en praktische kennis.  Door onze specialisatie in meet en regeltechniek hebben wij dit kunnen toetsen  in de praktijk met opbrengstmetingen waardoor wij weten dat onze adviezen en ontwerpen ook echt kloppen. Daarnaast kunnen wij voor elk merk en type thermische en PVT collector bepalen wat de opbrengst is  gedurende het jaar en dit wegen naar het gebruik. Dit geeft een uniek en realistisch inzicht in rendement en opbrengst wat cruciaal is voor het bepalen van het nuttige effect van  verwarmingsondersteuning.

Weergave als
Sorteer op
Weergave per pagina

Advies en ontwerp pakket

Advies en ontwerp pakket voor verduurzaming van uw woning en van het gas af oplossingen. Gaat u een nieuw huis bouwen of een bestaand huis duurzamer maken, vraag ons om advies en ontwerp.
€0,00

Second opinion

U hebt verschillende offertes ontvangen en ziet door de bomen het bos niet meer, Vraag ons om advies.
€250,00

Ontwerp slimme meterkast

Bel of mail voor offerte