Navigation
    Alle prijzen inclusief BTW
* * * * *

Product beoordelingen voor Clage CEX-U 11-13,5 KW

Schrijf uw eigen beoordeling
*
*
Slecht
Uitstekend
Huidige beoordelingen
Clage doorstroomtoestel
Prima apparaat, ziet er goed uit en doet wat het moet doen.
Wordt gebruikt om te douchen (11 kW) en de straal water valt mij erg mee.
Simpel te monteren en aan te sluiten.
Correcte snelle levering.
Gast | 20-2-2020 17:38
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Glace cexU
Top apparaat
Zeer tevreden
Gast | 16-6-2019 22:20
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/1)
Clage CEX-U 11-13,5 KW
Goed betrouwbaar apparaat.
Had er al één in de keuken en deze bevalt zeer goed.
Nu besteld voor gebruik in de garage/loods.
Econo heeft hem snel en goed verpakt afgeleverd.
Gast | 5-1-2019 22:45
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Willem
Goed apparaat en kunnen er ook mee douchen. Daardoor ook hebben we het gas afgesteld.
Gast | 18-9-2018 19:03
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Clage CEX-U
Prima apparaat en goed en goedkoop.
Levering snel en conform aankondiging.
Gast | 16-4-2018 21:25
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Doorstroomverwarmer CEX-U
Mooie compacte doorstroomverwarmer..... deze voor de keuken geplaatst en voeldoet prima aan de verwachtingen. Vrijwel direct heet water. Mooie optie als men gas wilt besparen..

Flow is natuurlijk minder dan een aansluiting via de ketel... maar de wasbak kan tog niet voller dan vol 👌🏻

Een echte aanrader voor ieder huishouden...

Ps:
Volgens specificatie moet er een 6mm kabel op aangesloten worden..... dit is niet in elk huishouden aanwezig.... schrik dus niet het kan het ook met 2,5mm af als de afstand vanaf de meterkast maar niet meer is dan 25 meter....

Wat betreft de webshop:

Super overzichtelijk, duidelijk en men staat je vriendelijk te woord. Snelle levering en afspraak is afspraak...
Ik heb de volgende doorstromer weer besteld bij

ECONO.NL

Roy
Gast | 3-2-2018 10:10
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Doorstroomverwarmers
Prima en tegen een zeer mooie prijs.
Goede service ook
Gast | 5-7-2017 10:20
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/1)
Goed product en snelle levering
Ik bestel hier zeker weer. Mooie overzichtelijke webshop. Alles netjes geprijsd.
Snelle levering.

Hier kan menig ander bedrijf nog van leren.
Gast | 18-5-2017 07:55
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/1)
Clage doorstroom verwarmer
Ben zeer tevreden over dit toestel.
Zit als naverwarmer na de zonneboiler,zelfs als de zonneboiler koud is maakt de doorstromer voldoende warm water van 60 graden.(5 l/pm)

Pieter
Gast | 15-2-2017 20:45
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Clage doorstroom verwarmer
Werkt verder goed, alleen kan ik er niet genoeg temperatuur uithalen.
Blijft op 38 graden en dat is voor in de keuken te weinig.

Aanvulling ECONO
Zoals de installatiehandleiding aangeeft kunt u dit verhelpen door de toestroom te reduceren, belt u ons gerust voor hulp.
Gast | 13-4-2016 20:20
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Een geweldig apparaat Clage CEX U
Wat een verschil met mijn oude doorstroomverwarmer, simpel in te stellen en  je kan de warmwater temperatuur zelf regelen,mijn advies is om wel gelijk de afstandsbediening er bij te bestellen,handig als je in onder de douche staat dan kan je daar de temperatuur regelen.
Echte duitse degelijkheid.

Andre
andre | 26-1-2016 19:09
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Aangenaam verrast
Prima toestel, makkelijk te monteren en in te stellen.
Was aangenaam verrast over de warmwateropbrengst.
Gast | 1-10-2015 19:16
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Erg blij mee!!
Erg blij mee!!
Ik ben heel erg blij met deze doorstromer!! Hij doet precies wat je wilt. Ook als je een klein straaltje water nodig hebt is het water warm en slaat hij niet af. Dit is een enorme verbetering met mijn oude doorstromer!!! Die sloeg te snel af.

Jenny
Gast | 1-10-2015 19:15
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (3/0)
Goed alternatief voor keukengasgeiser
Goed alternatief voor keukengasgeiser
Aanschaf van deze elektrische doorstromer was ter vervanging van kleine keukengasgeiser (9,4 kW).
Voor keuken beneden, wastafel en douche boven.
Een oude Clage-folder (2007?) vermeldt de volgende formule:   Fl = P0 x 14,3 / (t2 – t1) , waarin
Fl = uitstroomdebiet in liter per minuut
P0 = opgenomen vermogen in kilowatt
t1,t2 = resp. ingangs- en uitgangstemperatuur in gr. Celsius.
Deze parameters (en andere) zijn voor de gebruiker op het apparaat uitleesbaar.
Deze doorstromer blijkt ongeveer aan de formule te voldoen.
VOORDELEN elektrische doorstromer ten opzichte van keukengasgeiser:
-stil.
-geen rookgasafvoer nodig.
-geen waakvlamkosten (bleek 153  m3/jaar!).
-minder warmteverlies in douchewaterleiding (6 meter), omdat  t2 veel lager is ( 39,5 gr. C) dan bij keukengasgeiser ( ca. 60-68 gr. C).
-totaal aan energie- en waterkosten naar verwachting lager dan bij gebruik van de keukengasgeiser.
-fijninstelling douchewatertemperatuur boven kan met verkrijgbare afstandsbediening FX, die communiceert met doorstromer beneden.
NADEEL
-Ik mis een ‘lampje’ dat aangeeft wanneer doorstromer inschakelt (tapdrempel), of heb het nog niet ontdekt, anderhalf maand na ingebruikneming.
Gast | 17-9-2015 07:39
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (7/0)