Zoek

Verzenden

Verzendkosten

Er is een automatische berekening van de verzendkosten, als u artikelen in het boodschappenmandje zet kunt u zien hoeveel dit is. Boven de € 250 per bestelling zijn er voor de meeste artikelen geen verzendkosten meer.  Uitzonderingen zijn o.a. zonnecollectoren, er is dan alleen een afhaalprijs of er is een extra bedrag genoemd. Klanten in Belgie kunnen ook bij ons bestellen, er worden dan extra verzendkosten in rekening gebracht.


Kleine orderkosten

De kosten die wij u in rekening brengen voor het verpakken, verzekeren en verzenden dekken maar een deel van de werkelijke kosten.
Bij kleine orders tot €100 euro zouden we al snel met verlies verkopen, om toch kleine bestellingen mogelijk te maken en de onderdelenprijs scherp te houden hebben we €10 orderkosten ingevoerd zodat we ook kleine bestellingen kunnen uitleveren.
Bij een kleine bestelling worden die onderdeeltjes voor u natuurlijk relatief duur, bedenk dat boven de 100 euro die €10 vervalt, er staan duizenden producten op de webshop, kijk daar eens naar om te zien of u daar iets van kunt gebruiken.


Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Het verzorgingsgebied voor leveringen betreft Nederland en Belgie. 

In het kader van de regels van de koop op afstand zal Econo bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet danwel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Aan de leveringsplicht van Econo zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door Econo geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.


Afhalen

Afhalen van bestelde artikelen is mogelijk. De klant moet dan als verzend adres het adres van Econo invullen op de bestelling. Onze showroom is op de volgende tijdstippen geopend:

maandag 14:00-16:00
dinsdag 14:00-16:00
woensdag 14:00-16:00
vrijdag 14:00-16:00

Zodra de artikelen bij ons klaar staan bellen wij de klant voor een afhaalafspraak. Verzendkosten blijven voor de meeste producten gehandhaafd omdat veel producten direct vanaf fabriek geleverd worden en dus eerst naar Econo getransporteerd moeten worden om afhalen mogelijk te maken.

Het afhaaladres is: Groene Hoed, Dovenetelstraat 25M, 3053 JD Rotterdam.


Retouren

Mocht de klant binnen de gestelde termijn van 14 dagen herroepingsrecht besluiten een artikel retour te willen sturen dan dient dit eerst aangemeld te worden bij Econo , zie de retourneren optie bij Mijn Account-Bestellingen of gebruik het modelformulier. U krijgt dan van ons instructies voor de retourzending. De retourkosten zijn voor rekening klant. OEG produkten moeten bij retour terug naar het magazijn in Duitsland. Niet aangemelde retouren worden niet geaccepteerd. Artikelen of onderdelen met duidelijke gebruikssporen kunnen wij niet retour nemen.

De klant moet binnen veertien dagen na een retour acceptatie een product retourneren anders vervalt dit retourrecht.

Sommige artikelen worden niet retour genomen, o.a. boiler/buffervaten en artikelen die speciaal voor u worden samengesteld ofwel artikelen en onderdelen die onderhevig zijn aan valuta koersschommelingen zoals o.a. heat-pipe collectoren. 

Doorstroomverwarmers waarvan de verzegeling na levering is verbroken worden niet retour genomen, deze vallen onder de regel van verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor een zichttermijn.

Retourzending hebben een hoge prijs voor ons, let zeker bij kleine bestellingen van fittingen en slangen waar retouren kunnen worden voorkomen goed op wat u besteld.

Filters
Sort
display