Zoek

Klantenservice

Garantie

Econo garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. Tenzij Econo zelf een garantiebewijs afgeeft gelden de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Betalen

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Betalen kan via iDeal of via bankoverschrijving.

Klachten en geschillenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening.

Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: webmaster@econo.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Prijs en tekst fouten

Wij behouden ons het recht voor om bestellingen van producten die verkeerd geprijsd of verkeerd beschreven zijn te annuleren, eventueel reeds betaalde bedragen storten we retour naar opdrachtgever.

Wij behouden ons het recht voor als een bestelling niet uitvoerbaar blijkt te zijn deze te annuleren, eventueel reeds betaalde bedragen storten we retour naar opdrachtgever.

Informatie van Econo

Ondanks het feit dat alle gegevens en resultaten van berekeningen op de webshop of direct met de klant gecommuniceerd zorgvuldig zijn vergaard, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Getoonde plaatjes van artikelen kunnen afwijken van het geleverde artikel.

Geschiktheid van een product voor uw toepassing

Econo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke geschiktheid van een bij ons gekocht product voor de toepassing bij de klant.

Filters
Sort
display