Zoek

Warmte terugwinsystemen

Warmteterugwinningssystemen (WTW)

Welkom bij onze collectie warmteterugwinningssystemen, ook wel bekend als WTW-systemen. Deze innovatieve technologieën zijn ontworpen om de efficiëntie van uw woning te verbeteren en tegelijkertijd energie te besparen door warmte terug te winnen uit afgevoerde lucht of water. Of u nu op zoek bent naar een WTW-unit voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij hebben de oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Waarom kiezen voor een WTW-systeem?

  1. Energie-efficiëntie: WTW-systemen zijn een duurzame keuze voor ventilatie en verwarming, omdat ze de warmte uit de afgevoerde lucht of water halen en deze gebruiken om de verse lucht of binnenkomend water te verwarmen. Hierdoor hoeft uw verwarmingssysteem minder hard te werken, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

  2. Verbeterde luchtkwaliteit: WTW-systemen helpen ook de luchtkwaliteit te verbeteren door vervuilde binnenlucht te filteren voordat deze uw ruimte binnenkomt. Dit betekent dat u altijd geniet van schone en frisse lucht.

  3. Kostenbesparingen: Hoewel de initiële investering in een WTW-systeem misschien wat hoger is, zullen de langdurige energiebesparingen en lagere verwarmingskosten uiteindelijk resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen.

Weergave als Grid Lijst
Sorteer op
Weergave per pagina

Douche WTW Flatmate

Eenvoudig toe te passen douche warmte terugwinsysteem. Bespaar eenvoudig 30% op uw douchen. Ideaal voor bestaande woningen. Witte/zwarte uitvoering.
€704,00

Douche WTW Flatmate +

Eenvoudig toe te passen douche warmte terugwinsysteem. Bespaar eenvoudig 30% op uw douchen. Ideaal voor bestaande woningen. Witte/zwarte uitvoering met hout.
€900,00

Ventilatiesysteem voor 1 kamer met warmteterugwinning 50 m³/h capaciteit

Het VENTO Expert A50-1 Pro eenkamerventilatiesysteem zorgt voor energiezuinige ventilatie in woningen, appartementen en sociale en commerciële gebouwen.
€962,59

Ventilatiesysteem voor 1 kamer met WiFi warmteterugwinning tot 93%

Blauberg éénkamerventilatiesystemen zijn de energiezuinige vorm van ventilatie van appartementen, woningen en bedrijfsgebouwen.
€1040,14

Kamerventilatiesysteem met WiFi en warmteterugwinning tot 85%

De energiezuinige vorm van ventilatie van appartementen, huizen en openbare en commerciële gebouwen.
€1138,05
Filters
Sort
display